Meewerkend manager

Meewerkend Assistent Manager

Wil jij werken in een omgeving waar hergebruik en diversiteit voorop staan? Wil jij een slag slaan om onze goederen in de winkel te krijgen, kun je leidinggeven aan mensen met diverse achtergronden en heb je bovendien affiniteit met tweedehands producten en retail? Wij hebben ruimte voor een bevlogen assistent winkelmanager.
 

Wat ga je doen?

Als meewerkend assistent manager zorg je dat de winkel goed draait. Je werk mee in de uitvoerende taken van het kringloopproces; met name op de afdelingen waar jij eindverantwoordelijk voor bent. Je beoordeelt goederen, zoekt spullen uit, bepaalt prijzen. Je plaatst spullen en meubels in de winkel, draait de kassa en draagt zorg voor een succesvolle presentatie en indeling van de winkel. 

Bovendien ben je het aanspreekpunt voor klanten en medewerkers. Je werkt gestructureerd, bent stressbestendig en oplossingsgericht; ook als alles even anders loopt dan gepland, houd je het overzicht, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en de sfeer relaxed blijft.

Samen met je collega-managers stuur je een team van medewerkers aan met verschillende achtergronden. Je werkt ze in en begeleidt ze in werknemersvaardigheden, verschillende taken en werkprocessen in het magazijn en in de winkel. Je instrueert, motiveert en coacht. Waar nodig bewaak je de processen en voer je begeleidings- en voortgangsgesprekken. 

Bij afwezigheid van de manager ben jij in staat de winkel zelfstandig te kunnen draaien. Samen met je collega managers ben je verantwoordelijk voor het halen van de omzettarget, en waar je kunt help je mee met het ontwikkelen, implementeren en bewaken van de werkprocessen. 

Kortom, je houdt afwisselend werk en bent een echte aanpakker!
 

Wie ben jij?

 

Wat krijg je?

 

IETS VOOR JOU??

We zoeken eigenlijk per direct iemand, dus laten de procedure afhangen van de reacties. Maar laat ons uiterlijk vóór zondag 28 mei 2023 weten waarom jij voor ons wilt werken. Stuur je motivatie en CV naar werken@wawolliekringloop.nl. Heb je vragen? Mail dan naar hetzelfde mailadres.
 

Acquisitie n.a.v. deze vacature? Nee dank je :-)