AL Vrijwilliger Kassamedewerker

Help ons mee als

KASSAMEDEWERKER


Verwelkom jij de klanten met een glimlach en wil jij de verantwoordelijke taak van afrekenen op je nemen? Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Almelo op zoek naar jou! Wil je hele dagen helpen of een paar uur in de ochtend of middag? Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.
 

DOEN:

 

KUNNEN

 

KRIJGEN

 

HOE KAN EEN DAG ALS KASSAMEDEWERKER BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?


Om half 10 begint jouw dag. Nadat je jas hebt opgehangen en je collega’s hebt begroet zet je een grote pot koffie. Je wandelt naar de koffiehoek om de koffie, thee en koekjes aan te vullen zodat de bezoekers kunnen genieten van een gratis kopje met iets lekkers. Om 10 uur openen de deuren en sta jij achter de kassa om mensen te verwelkomen en artikelen af te rekenen.

Om half 12 is het hoogste tijd voor een koffiepauze. Samen met collega’s praat je gezellig bij en kun je je verhaal kwijt. Wanneer de telefoon gaat neem jij deze op om vragen te beantwoorden en afspraken in te plannen. Om half twee neem je lekker lang pauze en geniet je van je lunch of een stuk cake van een jarige collega.

Na de pauze ga je richting de kassa om bezoekers te helpen met afrekenen en het beantwoorden van vragen. Nog een korte pauze om half vier om rustig wat te drinken. Na een gezellige dag met tevreden klanten en een goede verkoop sluit jij om 18:00 uur de kassa af. Je wandelt samen met je collega’s naar de jassen, kletst nog even bij en rijdt dan weer richting huis.

 

IETS VOOR JOU?

Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als kassamedewerker. Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. Mailen kan naar almelo@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger kassamedewerker. Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  054-6220678.