Assistent meewerkend manager

Assistent Meewerkend Manager

 

VOOR 2 - 4 DAGEN PER WEEK

Vind jij kringlopen ook zo leuk? En zoek jij een betaalde baan waar duurzaamheid en diversiteit voorop staan? Wil jij een slag slaan om onze goederen in de winkel te krijgen en (leren) werken met mensen met diverse achtergronden? Help ons dan te zorgen dat onze winkel fantastisch draait!! 

Wat ga je doen?

Als assistent meewerkend manager zorg je dat de winkel goed draait. Je werk je mee in alle uitvoerende taken van ons kringloopproces.

Je zorgt voor een net en gesorteerd magazijn; Je neemt goederen aan, zoekt spullen uit en bepaalt prijzen. Je bent aanspreekpunt voor klanten, zorgt voor een succesvolle presentatie van de spullen, je plant ophaal- en bezorgafspraken en draait waar nodig de kassa. 

Ook help je de manager in het aansturen van medewerkers met verschillende achtergronden. In overleg werk je ze in en begeleidt ze in verschillende taken en werkprocessen. Je instrueert, motiveert en coacht. Waar nodig voer je begeleidings- en voortgangsgesprekken. Bij afwezigheid van de manager ben jij (op termijn) in staat de winkel zelfstandig te kunnen draaien. 

 

Wie ben jij?

Je bent fysiek en mentaal sterk, een energieke en gezellige aanpakker. Je werkt gestructureerd, bent stressbestendig en oplossingsgericht. Ook als alles even anders loopt dan gepland, houd je het overzicht, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt, de winkel en het magazijn er netjes uitzien  en de sfeer relaxed blijft.  

Pre: Bij voorkeur heb je ook een rijbewijs B minimaal 1 jaar en kun je indien nodig spullen bezorgen en ophalen. Je plant dan een logische route door en om Haaksbergen, kan zorgvuldig laden, vervoeren en uitladen en plaatsen van goederen. 

Maar bovenal heb je vooral ontzettend veel zin om te werken in een gezellige winkel, die bijdraagt aan een meer duurzame, diervriendelijke en inclusieve wereld. 

 

Wat krijg je?


IETS VOOR JOU??
We zoeken eigenlijk per direct iemand, dus we laten de procedure afhangen van de reacties. Maar laat ons uiterlijk vóór 15 juni 2023 weten waarom jij voor ons wilt werken. Stuur je motivatie en CV naar haaksbergen@wawolliekringloop.nl Heb je vragen? Mail dan naar hetzelfde mailadres.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature? Nee dank je :-)