Allround winkel-magazijnmedewerker

Allround winkel- magazijnmedewerker kringloop

Voor 3 - 5 dagen per week

Wil jij werken in een omgeving waar hergebruik en inclusiviteit voorop staan? Heb jij de spierballen om kasten en tafels te tillen, kan jij kassa draaien en heb je bovendien affiniteit met tweedehands producten/retail? Wij hebben ruimte voor een allround winkel- magazijnmedewerker voor onze gezellige kringloopwinkel.
 

WAWOLLIE?
Wawollie Kringloop streeft naar een bewuste, duurzame en inclusieve samenleving waar mensen, dieren en goederen optimaal tot hun recht komen. We stimuleren hergebruik met de inname, reparatie en verkoop van tweedehands goederen. Mensen geven we een actieve en participerende plek in de (lokale) samenleving. In de werkplaats en de winkel werken we met 50 tot 75 medewerkers; vrijwilligers, re-integranten, werkgestraften en mensen met een beperking en stagiaires. Zij leveren een bijdrage aan de maatschappij, kunnen werkervaring opdoen en/of een dagbesteding vinden.  Bovendien gaat de opbrengst naar dierenwelzijn, natuur en milieu. Zo maken we de wereld een stukje mooier; voor nu en voor de toekomst.

DOEN


ZIJN


KUNNEN


KRIJGEN


IETS VOOR JOU??
Laat ons voor 30 september 2021 weten waarom jij voor Wawollie Kringloop Haaksbergen wilt werken en stuur je motivatie en CV naar haaksbergen@wawolliekringloop.nl Heb je vragen? Mail dan naar hetzelfde mailadres.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature? Nee dank je :-)