Fooienpot en opbrengst cd-actie gaat volledig naar Stichting Zilver

Fooienpot en opbrengst cd-actie gaat volledig naar Stichting Zilver

vrijdag 14 februari 2020
Fooienpot en opbrengst cd-actie gaat volledig naar Stichting Zilver

Wawollie Kringloop Utrecht is in oktober bestolen van haar fooienpot. Het geld, dat altijd rechtstreeks naar een goed doel voor dierenwelzijn, natuur en/of milieu gaat, werd door een nog onbekend persoon gestolen. Wij gingen niet bij de pakken neerzitten en besloten in de maand januari een actie op te zetten om geld in te zamelen. Alle binnengekomen cd’s gingen in de uitverkoop en de opbrengst was volledig voor Stichting Zilver.

800 euro opgehaald
Dankzij jullie donaties en aankoop van cd's verkochten we in de maand januari bijna 4.000 schijfjes!!! En dat is extra leuk voor Stichting Zilver, want de opbrengst gaat rechtstreeks naar hen. We ronden het af op €800,- en daar bovenop doneren we ook het nieuw verzamelde fooiengeld.

Wat gaat Stichting Zilver ermee doen
Stichting Zilver zal het geld gebruiken voor hun zorg aan straathonden en -katten uit Alicante (Zuid-Spanje) en landen in Oost-Europa. “Wij verzorgen medische zorg waaronder steriliseren, enten en chippen. Ook doneren we voer, medicijnen en andere noodzakelijke goederen voor de asielen daar.” aldus Christine Burgemeester van Stichting Zilver. “Omdat de asielen die we bezoeken propvol zitten bemiddelen wij ook om de dieren in Nederland een thuis te bieden."

Problemen moeten worden aangepakt
Wawollie Kringloop steunt goede doelen die zich inzetten voor de bevordering van dierenwelzijn, natuur en milieu. “Dierenleed moet bij de bron worden aangepakt. In het geval van de straathonden en -katten is stap één het steriliseren van de dieren, anders fokt het maar door. Vervolgens moeten de dieren daar een veilig thuis vinden en de juiste zorg.” aldus Hans Messie, oprichter van Wawollie. “Maar als het echt niet anders kan, dan moeten er andere stappen gezet worden.” Wawollie is trots dat er zoveel cd-schijfjes zijn verkocht zodat ze de stichting van Christine Burgemeester het bedrag van €800,- en de nieuw ingezamelde fooienpot kunnen doneren ten gunste van hun werk.

We houden jullie op de hoogte. Nogmaals enorm bedankt voor jullie aankopen en donaties!!!

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws