Genomineerd AWARD duurzame week Utrecht

Genomineerd AWARD duurzame week Utrecht

vrijdag 22 september 2017
Genomineerd AWARD duurzame week UtrechtWawollie Kringloop Utrecht is genomineerd voor de Retail Award door Duurzame Week Utrecht. Dé prijs waarmee initiatieven worden beloond vor hun lef, creatieviteit en duurzame ondernemerschap. 

Help Wawollie en breng je stem uit! Breng je stem uit door door te klikken naar de website van Duurzame Week Utrecht. 

Wawollie kringloop bevordert een bewuste, duurzame en inclusieve samenleving, waar mensen, dieren en goederen optimaal tot hun recht komen. Ze werken samen aan recycling van producten voor een beter milieu en bewuste samenleving

Naast de verkoop van tweedehands artikelen, zoeken ze naar manieren om onverkoopbare goederen een goede bestemming te geven.grote winkel repareren en upcyclen ze 'afgeschreven' artikelen. Denk aan een naaiatelier op de kledingafdeling of een meubelmaker die oude tafels repareert in de winkel.

In de winkel en werkplaats leren ze mogelijkheden en maatwerk voor sociale activering, dagbesteding voor ouderen en mensen met een beperking, stages, resocialisatie, leerwerkplekken en werkervaringsplekken. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, gender, leeftijd, talent of beperking je hebt. Iedereen die zijn steentje wil bijdragen is welkom! Met de juiste aandacht ontdekken we waar specifieke kwaliteiten en mogelijkheden liggen.Ieder kan naar vermogen en talent deelnemen. Met dit concept biedt Wawollie werkwillenden een plek om zich te ontwikkelen en te werken aan de toekomst.&

Alle tweedehands en geupcylcelde goederen worden verkocht in de winkel. De winsten gaan naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. De basis van Wawollie kringloop is om respectvol en zorgvuldig om te gaan met mensen, dieren en spullen.

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws