Wij doneren onze fooienpot

Wij doneren onze fooienpot

maandag 3 september 2018
Wij doneren onze fooienpot

Wij doneren onze fooienpot!

Wawollie is opgericht om dieren te helpen en de natuur waarin zij leven behouden. En omdat de grote fooienpot bij de kassa behoorlijk vol zit (dankjulliewel daarvoor) willen we het geld weggeven aan een mooi project die dierenwelzijn ondersteunen. 

We hebben twee initiatieven uitgekozen die het allebei verdienen ondersteund te worden. Jij beslist naar welke van deze twee het geld gaat.

  1. Stichting Dierentehuis Zeist
  2. Melief Animal Sanctuary
 

 

Stichting Dierentehuis Zeist

De vrijwilligers van Dierentehuis Zeist zetten zich iedere dag vol enthousiasme in om te zorgen voor honden en katten.
Zo kan Daisy samen met andere honden iedere dag heerlijk buiten spelen in de grote hondenkennel. Helaas is er tijdens de regenachtige dagen nog geen plek om in te schuilen. Dit is voor eventjes leuk, maar wordt al snel koud en een grote bende.
 
Als je stemt op Dierentehuis Zeist kan Wawollie meebouwen aan de blokhut voor in de grote hondenkennel. Dan kan Daisy ook tijdens de regenachtige herfst heerlijk buiten blijven spelen.
 
Lees meer over Dierentehuis Zeist
 

Melief

Melief animal sanctuary biedt een thuis aan dieren die verwaarloosd, mishandeld of met de dood bedreigd worden. Zo kunnen ze bij Stichting Melief rustig oud worden. Op dit moment zorgen zij voor ruim 1250 dieren. 
 
Door de aanhoudende droogte zijn alle weides, circa 1,5 hectare in totaal, veranderd in dorre vlaktes. Dit terwijl veel van de dieren boerderijdieren echte grazers zijn, zoals geiten, schapen, koeien, pony's en varkens. Zij moeten dus bijgevoerd gaan worden met de wintervoorraad hooi (die ze gelukkig al binnen hadden).
 
Help jij de dieren van Melief aan het nodige hooi om de winter door te komen? Stem op Melief zodat Wawollie deze mooie stichting en alle dieren kan helpen. Alvast bedankt namens Pandora, Champagne, Herma, Limou, Isabella en Survivor en de vele andere dieren van Melief.

Lees meer over Melief
 

Hoe kun je stemmen?

Breng je stem uit in de winkel @maarssenbroeksedijk 59. Bij de kassa krijg je een munt die je kan geven aan het initiatief dat jij wilt steunen.

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws