Creatief

Wawollie's Lokaal

Tijd voor een mooi nieuw project: ‘Het Lokaal’!  Binnen onze ruime winkel willen we inspirerende broedplekken en werkplaatsen integreren, waar mensen samenkomen die creatief en eerlijk bezig willen zijn. Wawollie is een innovatieve en betrokken stichting die zich inzet voor mens, dier, natuur en milieu. Het recyclen en upcyclen van producten is daarvoor de basis.

In "Wawollies Lokaal" kunnen bezoekers eerlijke workshops volgen, worden producten gemaakt van restmateriaal en wordenoude meubels gepimpt. We bieden expositieruimte voor duurzame initiatieven en mogelijkheden voor groepen die lezingen en themamiddagen willen organiseren. Ook kun je er werkplekken en vergaderruimten huren.

Bij Wawollie’s Lokaal koppelen we duurzaamheid en recycling aan creatieve initiatieven. Hierbij creëren we ruimte voor werkervaringsplekken en dagbesteding voor ouderen en mensen met een beperking. Ook mensen die leuke contacten willen opdoen en wat om handen willen hebben zijn welkom. `Het Lokaal’ wordt een ruimte waar mensen worden geïnspireerd, samenkomen, hun kracht ontdekken en talenten benutten. Ontmoeten verbinden en leren staat centraal. We verbinden mensen om van elkaar te leren en samen kunnen bijdragen aan een meer duurzame gemeenschap.

Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, gender, leeftijd, talent of beperking je hebt. Wawollie’s Lokaal is een plek waar iedereen tot zijn recht komt.

MEEDOEN?!
We zijn op zoek naar creatievelingen en vakmensen! Ben jij ondernemend? Heb je interesse in recycling en duurzaamheid? Wil je je inzetten voor mens, dier, natuur en milieu? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je aan door jouw idee en motivatie te sturen naar wawollie@gmail.com.

We zijn gestart met het opzetten van een planten-recyclepunt, moestuin en kledingatelier. Wil jij hier voorloper in zijn, de kar trekken of gewoon aanhaken. Bekijk onderstaande vacatures: