Wawollie Utrecht Lage Weide

WAWOLLIE UTRECHT LAGE WEIDE

 

 
Locatie
Maarssenbroeksedijk 59
Openingstijden winkel
Di t/m zo 10u -18u
Telefoon
030-2410938
Openingstijden inname
Di t/m zo 10u -14u
Mail
Utrecht@wawolliekringloop.nl
Rond de feestdagen
Aangepaste tijden
 
Veel shopplezier bij Wawollie Kringloop! 

  

Winkelen


Bij Wawollie Kringloop Utrecht Lage Weide kun je op 3500 m2 naar hartenlust rondsnuffelen in een zeer breed tweedehands assortiment. Je vindt er leuke brocante, vintage en antiek. Maar ook veel secondhand kleding, servies, speelgoed, een hal vol boeken, dvd’s en platen en meer….  Wil je een ‘nieuwe’ bank of andere tafel? Of wil je nieuwe maar duurzame decoratie in huis of een ander schilderij? Ga dan eens kijken!

Extra leuk:
De winsten gaan naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Onze  mensen vinden een gezellige, actieve en participerende plek in de (lokale) samenleving. En samen stimuleren we duurzaamheid en hergebruik met de inname en verkoop van tweedehands goederen. Leuk voor nu en fijn voor de toekomst :-)

Weggeven

Omdat hergebruik beter is dan weggooien!
 
Verdienen jouw spullen nog een 2e leven? Breng je spullen dan bij ons, daar maak je ons blij mee! Je steunt gelijk het goede doel, want de opbrengst van jouw spullen gaat naar dierenwelzijnsorganisaties. En als klap op de vuurpijl help je mensen aan een werkervaringsplek en draag je een steentje bij aan een beter milieu. Jouw spullen komen zo altijd goed terecht.

Brengen
Spullen inleveren kan bij onze winkel aan de Maarssenbroeksedijk 59,op:
 
Dinsdag 10u - 14u
Woensdag 10u - 14u
Donderdag 10u - 14u
Vrijdag 10u - 14u
Zaterdag 10u - 14u
Zondag 10u - 14u

 

 

Laten ophalen
Voor het laten ophalen van goederen vragen we je om onderstaand formulier in te vullen:
Klik hier voor het maken van een ophaalaanvraag
 

WERKEN

Wij zijn op zoek naar gezellige aanpakkers! Ben je enthousiast en wil je met ons een actieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving? Bekijk hieronder de vacatures. 

 
Vrijwilligersfuncties
Medewerker Kassa Medewerker Inname
Medewerker Winkel Medewerker Magazijn
Medewerker Kleding Medewerker Elektronica
Prijzer  
   
Stageplekken
Verkoper Assistent Logistiek
Eerste Verkoper Logistiek Medewerker
Assistent Verkoop/Retail  
   
Betaalde functies
Meewerkend manager Kringloop
   

Zit jouw vacature er niet bij, maar heb je het idee dat je wat bij ons kan toevoegen? Stuur dan graag een open sollicitatie naar werken@wawolliekringloop.nl 
 

We bieden ook ontwikkeltrajecten waarin werken en leren hand-in-hand gaan; bijvoorbeeld voor re-integratie na ziekte, bijstand of vanuit de WW. Maar ook het leren van de taal, het opbouwen van arbeidsritme en het opdoen van werknemers- of arbeidsvaardigheden. Deze trajecten zijn op maat. We spijkeren je bij waar nodig en helpen je op weg als je verder wilt.  

Ben jij toe aan meewerken en meedoen, maar heb je nog wat ondersteuning nodig? Ook voor een dagbesteding kun je bij ons terecht. Je kunt bijvoorbeeld via een PGB bij ons je arbeidsmatige dagbesteding te hebben. Heb je een zorginstelling? Vraag hen ook eens of het mogelijk is bij ons te komen helpen!