Meewerkend Manager Kringloop
 

VOOR 4-5 DAGEN PER WEEK


Wil jij werken in een omgeving waar hergebruik en inclusiviteit voorop staan? Wil jij een slag slaan om onze goederen de winkel te krijgen, kun je leidinggeven aan medewerkers met diverse achtergronden en heb je bovendien affiniteit met tweedehands producten/retail? Wij hebben ruimte voor een bevlogen winkelmanager.
 

WAWOLLIE?

Wawollie Kringloop streeft naar een duurzame, diervriendelijke en inclusieve samenleving. We stimuleren hergebruik met de inname, reparatie en verkoop van tweedehands goederen. In de werkplaats en de winkel werken we met 50 tot 75 medewerkers; vrijwilligers, re-integranten, werkgestraften en mensen met een beperking en stagiaires. Zij leveren een bijdrage aan de maatschappij, kunnen werkervaring opdoen en/of een dagbesteding vinden.  Bovendien gaan de winsten naar dierenwelzijn, natuur en milieu. Zo maken we de wereld een stukje mooier; voor nu en voor de toekomst.
 

DOEN

Als meewerkend manager werk je mee in de uitvoerende taken van het kringloopproces; Je beoordeelt goederen, zoekt kleding uit, bepaalt prijzen, plaatst spullen in de winkel en zorgt voor een goed functionerende en nette zaak. Bovendien ben je een aanspreekpunt voor klanten en medewerkers. Je werkt gestructureerd, bent stressbestendig en oplossingsgericht; ook als alles even anders loopt dan gepland, houd je het overzicht, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en de sfeer relaxed blijft.

Samen met je collega-managers stuur je een team van medewerkers aan met verschillende achtergronden. Je begeleidt ze in verschillende taken en werkprocessen zoals magazijnwerk, testen en repareren van goederen, prijzen, verkoop, kassawerk, transport(planning) en het netjes houden van de winkel. Je instrueert, motiveert en coacht. Waar nodig bewaak je hun ontwikkeling en voer je begeleidings- en voortgangsgesprekken. 

Je bent eindverantwoordelijk voor een aantal afdelingen en tevens in staat de winkel (op termijn) indien nodig zelfstandig te draaien. Je helpt mee met het ontwikkelen, implementeren en bewaken van de werkprocessen. Kortom, je houdt afwisselend werk en bent een echte aanpakker!
 

ZIJN

 

KUNNEN

KRIJGEN

IETS VOOR JOU??

Laat ons vóór 30 september 2022 weten waarom jij voor Wawollie Kringloop Utrecht wilt werken. Stuur je motivatie en CV naar werken@wawolliekringloop.nl. Heb je vragen? Mail dan naar hetzelfde mailadres.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature? Nee dank je :-)