Meewerkend Manager Kringloop
 

Meewerkend Manager
VOOR minimaal 3 DAGEN (ook weekend)


Wil jij een slag slaan om samen onze goederen in de winkel te krijgen, kun je leidinggeven aan vrijwilligers met diverse achtergronden en niet onbelangrijk: ben je gek van kringlopen? Help ons dan de wereld wat mooier te maken en te zorgen dat onze winkel fantastisch draait!! Wij hebben ruimte voor een bevlogen en handige manager.WAT GA JE DOEN?

Uitvoerende taken
Als meewerkend manager werk je mee in de uitvoerende taken van het kringloopproces; Je beoordeelt goederen, zoekt spullen uit, bepaalt prijzen, plaatst spullen in de winkel, draait kassa en zorgt voor een succesvolle presentatie en indeling van jouw afdelingen. Bovendien ben je een aanspreekpunt voor klanten en medewerkers. Je werkt gestructureerd, bent stressbestendig en oplossingsgericht; ook als alles even anders loopt dan gepland, houd je het overzicht, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en de sfeer relaxed blijft.

Begeleiding
Samen met je collega-managers stuur je een team van medewerkers aan met verschillende achtergronden. Je begeleidt ze in verschillende taken en werkprocessen in het magazijn en de winkel. Je instrueert, motiveert en coacht. Waar nodig bewaak je hun ontwikkeling en voer je begeleidings- en voortgangsgesprekken. 

Eindverantwoordelijk
Samen met je collega filiaalmanagers ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel. Je bent in staat de winkel zelfstandig te draaien. Je helpt mee met het ontwikkelen, implementeren en bewaken van de werkprocessen. Kortom, je houdt afwisselend werk en bent een echte aanpakker!
 

Wat kun je?

  

Wat krijg je?

IETS VOOR JOU?

Laat weten waarom jij voor Wawollie Kringloop Utrecht wilt werken. Stuur je motivatie en CV naar utrecht@wawolliekringloop.nl. Heb je vragen? Mail dan naar hetzelfde mailadres.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature? Nee dank je :-)

-----
 

WAWOLLIE?

Wawollie Kringloop werkt voor een duurzame, diervriendelijke en inclusieve samenleving. We stimuleren hergebruik met de inname, reparatie en verkoop van tweedehands goederen. In de werkplaats en de winkel werken we met 50 tot 75 medewerkers; vrijwilligers, re-integranten, werkgestraften en mensen met een beperking en stagiaires. Zij leveren een bijdrage aan de maatschappij, kunnen werkervaring opdoen en/of een dagbesteding vinden. Bovendien gaan de winsten naar dierenwelzijn, natuur en milieu. Zo maken we de wereld een stukje mooier; voor nu en voor de toekomst.