BEDRIJFSLEIDER MET MARKETING & COMMUNICATIE ERVARING
 

MAAK DE WERELD EEN BEETJE BETER

BEDRIJFSLEIDER MET MARKETING & COMMUNICATIE ERVARING

 

Wil jij werken in een omgeving waar mensen en duurzaamheid voorop staan? Kun je goed luisteren naar klant en medewerkers en beheers je het communicatievak? Solliciteer dan als bedrijfsleider met marketing & communicatie ervaring voor 40 uur/week bij Wawollie Kringloop Utrecht. 


OVER ONS


 
Bij Wawollie Kringloop werken we aan recycling voor een beter milieu en een bewuste samenleving. In ons ruim 3.000 m2 grote winkel verlengen we de levensduur van goederen. Kosteloos halen we tweedehands producten bij mensen thuis op die we in onze winkel aanbieden voor een schappelijke prijs. We werken samen met een team van bijna 100 vrijwilligers, herintreders en mensen met een beperking. De opbrengst van onze activiteiten wordt ter beschikking gesteld aan goede doelen voor dierenwelzijn.

JOUW JOB

 

Als bedrijfsleider met communicatie & marketing ervaring heb je een afwisselende baan. Je zult duidelijke prioriteiten stellen en in overleg met het team je taken afstemmen. De ene dag zorg je ervoor dat de afdelingen er netjes uitzien en ben je het aanspreekpunt voor klanten en vrijwilligers. De volgende dag zorg je voor sterke content op social media en zet je een duidelijke communicatiestrategie uit.
Als je in de winkel staat ben je samen met je collega verantwoordelijk voor een goed functionerende winkel en aanspreekpunt voor klanten en vrijwilligers. Bij ons staat oprecht luisteren en persoonlijk contact centraal. Je stuurt verschillende werkprocessen aan, zoals verkoop, transport, prijzen en netjes houden van de winkel. 
Daarnaast ben jij van strategie tot uitvoering verantwoordelijk voor alle communicatie. Je standplaats is Utrecht en ondersteund de locaties  in Almelo, Haaksbergen. De belangrijkste doelen van de communicatie is het informeren en betrekken van (potentiële) klanten, werving van nieuwe medewerkers en het continueren en bewaken van de huisstijl.

WIJ VRAGEN

COMPETENTIES

 

WIJ BIEDEN

 

IS DIT IETS VOOR JOU?

 

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Laat ons dan voor 17 augustus weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw CV.

VRAGEN OF MEER WETEN?

 

Zie voor meer informatie over de Wawollie:  wawolliekringloop.nl of www.facebook.com/wawollie.kringloopwinkel  Voor aanvullende vragen over deze functie of over de procedure kun je contact opnemen door te mailen naar info@wawolliekringloop.nl
 

ANDERE VACATURES


Is onze functie voor bedrijfsleider misschien iets voor jou? Bekijk hier de vacature!
Of wil je parttime aan de slag als communicatiemedewerker? Bekijk deze vacature.