Medewerker marketing en communicatie

Medewerker marketing en communicatie


VACATURE - voor nu gesloten
Marketing- en communicatiemedewerker 

12 – 16 uur, voor 4 maanden

 

Wil jij werken voor een duurzame en betrokken organisatie in Utrecht? Sta jij voor recycling, heb je de laatste kennis van social media en beheers je het communicatievak? Solliciteer dan voor de vacature marketing- en communicatiemedewerker bij Wawollie Kringloop Utrecht.

 

JOUW JOB

Als marketing- en communicatie medewerker ben je van strategie tot uitvoering verantwoordelijk voor alle activiteiten. Bij de functie behoren activiteiten zoals het opzetten van marketing evenementen, doorvoeren van onze huisstijl, het schrijven van teksten voor interne en externe media, sociale media, on- en offline adverteren en het produceren van communicatiemiddelen.

Je bent eindverantwoordelijk voor de communicatie van Wawollie locatie Utrecht en ondersteund de locaties  in Almelo, Haaksbergen. Het werk is zeer afwisselend en blijft leuk dankzij je collega’s en ruim 50 vrijwilligers.. De belangrijkste doelen van de communicatie is het informeren en betrekken van (potentiële) klanten, werving van nieuwe medewerkers en het continueren en bewaken van de huisstijl.

OVer ONS

Wawollie is een gezellige, betrokken en persoonlijke kringloopwinkel. We stimuleren en realiseren hergebruik en verbeteren de koopkracht door het aanbieden van goede, betaalbare tweedehands producten. Daarnaast zijn wij een traject gestart om met vakmensen en creatievelingen afgedankte goederen te repareren en upcyclen. Dit draagt bij aan een leuke interactie met de klant en leerzame werkplekken. Samen met een team vrijwilligers, herintreders en mensen met een beperking verlengen we de levensduur van producten met een groot assortiment aan tweedehands meubels, kleding en nog veel meer. Met de opbrengsten steunen we goede doelen die zich inzetten voor natuur, milieu en dierenwelzijn.

WIJ VRAGEN

COMPETENTIES

WIJ BIEDEN

 

Is dit iets voor jou? Dan is dit je kans om je eigen baan te creëren!

Voor nu is deze vacature gesloten, we zijn in gesprek met kandidaten. 
 

Vragen en meer weten?

Voor nu is deze vacature gesloten, we zijn in gesprek met kandidaten.