Stage Logistiek Medewerker (Utrecht)

Help ons mee als

Logistiek medewerkerHou je van een uitdaging en wil je werken bij een duurzaam en vooruitstrevend bedrijf? Grijp dan deze kans!

OVER WAWOLLIE:

Wawollie is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van tweedehands vondsten en gerecyclede ontwerpen. Een gezellige, eerlijke en dynamische kringloopwinkel, met een afwisselend en uitgebreid assortiment. We selecteren spullen op kwaliteit en bieden die vanuit onze duurzame doelstelling aan voor een lage prijs. We hebben een bijzonder enthousiast team en zijn op zoek naar positief ingestelde studenten die zich verder willen ontwikkelen. Onze winsten gaan naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Voor nu en onze toekomst!
 

WAT GA JIJ DOEN?

Jij zult je als stagiaire logistiek bezighouden met de inkomende en uitgaande goederenstroom in onze kringloopwinkel. Je werkt zelfstandig en in een team en zorgt voor een optimale serviceverlening aan de klanten die goederen brengen. Je verwelkomt de klant en sorteert op verkoopbaarheid. Hierin ben jij medeverantwoordelijk voor het houden van overzicht en het juist plannen en uitvoeren van logistieke stromen. Een dynamische functie waar het aannemen van goederen wordt afgewisseld met werken in de winkel, voorbereiden van transport en het overzichtelijk houden van het magazijn.

In het kort zijn jouw taken:


JOUW VAARDIGHEDEN:

WAT BIEDEN WIJ?

IETS VOOR JOU?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan deze stage. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken via werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. stage Logistiek Medewerker. Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. stage Logistiek Medewerker.