Vacature Bedrijfsleider (deeltijd)

Maak de wereld een beetje beter

bedrijfsleiderWil jij werken in een omgeving waar mensen en duurzaamheid voorop staan? Kun je goed prioriteiten stellen en luisteren naar klant en medewerkers. Solliciteer dan als bedrijfsleider voor 16 - 24 uur/week bij Wawollie Kringloop Utrecht. 
 

OVER ONS


Bij Wawollie Kringloop werken we aan recycling voor een beter milieu en een bewuste samenleving. In ons ruim 3.000 m2 grote winkel verlengen we de levensduur van goederen. Kosteloos halen we tweedehands producten bij mensen thuis op die we in onze winkel aanbieden voor een schappelijke prijs. We werken samen met een team van bijna 100 vrijwilligers, herintreders en mensen met een beperking. De opbrengst van onze activiteiten wordt ter beschikking gesteld aan goede doelen voor dierenwelzijn.

JOUW JOB


Als bedrijfsleider ben je, samen met je collega bedrijfsleider, verantwoordelijk voor een goed functionerende winkel en aanspreekpunt voor klanten en vrijwilligers. Bij ons staat oprecht luisteren en persoonlijk contact centraal. Je stuurt verschillende werkprocessen aan, zoals verkoop, transport, prijzen en netjes houden van de winkel. 
 
Staan alle bestellingen klaar? Zien de verschillende afdelingen er netjes uit? Zijn er voldoende vrijwilligers om de winkel te draaien? Is het magazijn geordend? En, is er vandaag geluisterd naar alle vrijwilligers en moet ik iemand nog extra aandacht geven? Zijn vragen die je dagelijks bezighouden. 

WIJ VRAGEN


COMPETENTIES


WIJ BIEDEN


IS DIT IETS VOOR JOU?


We nodigen je graag uit om te solliciteren. Laat ons dan voor 17 augustus weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie. Uiteraard ontvangen wij ook graag jouw CV.

VRAGEN OF MEER WETEN?


Zie voor meer informatie over de Wawollie:  wawolliekringloop.nl of www.facebook.com/wawollie.kringloopwinkel  Voor aanvullende vragen over deze functie of over de procedure kun je contact opnemen door te mailen naar info@wawolliekringloop.nl
 

ANDERE VACATURES


Is onze fulltime functie als bedrijfsleider met communicatie & marketing ervaring misschien iets voor jou? Bekijk hier de vacature!
Of wil je parttime aan de slag als communicatiemedewerker? Bekijk deze vacature.