Vrijwilliger Bijrijder Transport (Utrecht)

Help ons mee als

BIJRIJDER TRANSPORTHeb jij de spierballen om kasten en tafels te tillen en vind je het heerlijk om samen met een collega rond te rijden in de stad Utrecht en daarbuiten? Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Utrecht op zoek naar jou!

WE BIEDEN:
We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

TAKEN:

WE VRAGEN:

HOE KAN EEN DAG ALS BIJRIJDER TRANSPORT BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?
Om half 10 begint jouw dag. Natuurlijk begint de dag met een goede kop koffie. Je neemt de tijd om bij te praten met je collega’s. Samen met de chauffeur loop je naar het bord om de planning van de dag te zien. Jullie mogen die ochtend naar vier adressen rijden. Je maakt een logische route, laadt de auto in en stapt met je collega in de auto. Na een relaxte rit maak je mevrouw Schilders blij met een nieuw bed en nachtkastje. Iets later is meneer Faldi heel blij dat je een kast van hem mee wilt nemen en je rijdt door naar het derde adres waar een eettafel met stoelen op je staat te wachten. Nog een adresje om een bank af te leveren en je rijdt weer terug.

Om half twee het de hoogste tijd voor een uitgebreide lunch. Samen met collega’s praat je gezellig bij en kun je je verhaal kwijt. Je neemt de route van de middag door met je collega en na een rek en strek oefening stappen jullie weer de auto in. 

De middag verloopt soepel en nadat je weer vier mensen hebt blij gemaakt rijd je terug naar Wawollie. Om 18:00 uur rijdt je richting je eigen huis vol mooie verhalen. Want je maakt wat mee als bijrijder!


IETS VOOR JOU?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als bijrijder transport. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger bijrijder transport.
Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger bijrijder transport.