Part-time Chauffeur (Utrecht)

vacature: 

part-time CHAUFFEURHeb jij de spierballen om kasten en tafels te tillen, kun je goed met mensen overweg en vind je het heerlijk om rond te rijden in een grote bus? Let op! Deze vacature is voor jou geschreven! Wij bieden een unieke baan waarbij je samen met je collega bijrijder verantwoordelijk bent voor het transport. Van inplannen tot het aansturen van je collega’s en van het ophalen van goederen tot het plaatsen in de winkel. Wij zijn een kringloopbedrijf, dus de goederen die je haalt en brengt zijn geen dag hetzelfde.

TAKEN:WE VRAGEN:

WE BIEDEN:

HOE KAN EEN DAG ALS CHAUFFEUR BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?
Om 9 uur begint jouw dag. Natuurlijk begint de dag met een goede kop koffie. Je print de planning van de dag uit en ziet dat je die ochtend 3 stoelen mag bezorgen en een bed, grote kast en dozen kleding op gaat halen. Op basis van de adressen en inschatting van de afmetingen maak je een logische route om en door Utrecht. 
Je loopt nog even door het magazijn en de winkel om overzicht te krijgen in goederen die bezorgd moeten worden en goederen die later vandaag in de winkel gezet kunnen worden. 
Dan stap je samen met je collega in de bus om mevrouw Peters blij te maken met haar ‘nieuwe’ stoelen. De dag is begonnen!​


IETS VOOR JOU?
Reageer dan op deze betaalde functie als chauffeur. Een constructie op ZZP basis is ook mogelijk. Laat ons weten waarom jij geschikt bent als chauffeur bij Wawollie Kringloop Utrecht. Reageer via werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. part-time chauffeur.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via  werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. part-time chauffeur.