Vrijwilliger gastheer/gastvrouw (Utrecht)

Help ons mee als

GASTHEER/GASTVROUWVerwelkom jij de klanten met een glimlach en ben jij altijd bereid om mensen vriendelijk te woord te staan? Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Utrecht op zoek naar jou!

WE BIEDEN:
We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

TAKEN:

WE VRAGEN:

HOE KAN EEN DAG ALS KASSAMEDEWERKER BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?
Om half 10 begint jouw dag. Nadat je jas hebt opgehangen en je collega’s hebt begroet zet je een grote pot koffie. Je wandelt naar de koffiehoek om de koffie, thee en koekjes aan te vullen zodat de bezoekers kunnen genieten van een gratis kopje met iets lekkers. Om 10 uur openen de deuren en sta jij klaar om mensen te verwelkomen en vragen te beantwoorden.

Om half 12 is het hoogste tijd voor jouw koffiepauze. Samen met collega’s praat je gezellig bij en kun je je verhaal kwijt. Terug de winkel in. Op de kledingafdeling help je een collega om alles recht te hangen en helpt een oudere man om een stapel boeken in de auto te leggen. Een groepje dames heeft plaats genomen in de koffiehoek en je vertelt de dames waar Wawollie voor staat en waar ze alles kunnen vinden. Om half 2 neem je lekker lang pauze en geniet je van je lunch of een stuk cake van een jarige collega.

Na de pauze help je bezoekers met het beantwoorden van vragen en help je even mee bij de kassa omdat de rij erg lang is. Nog een korte pauze om half vier om rustig wat te drinken. Na een gezellige dag met tevreden klanten en een goede verkoop ruim jij om 18:00 uur de koffie en thee op. Je wandelt samen met je collega’s naar de jassen, kletst nog even bij en rijdt dan weer richting huis.IETS VOOR JOU?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als gastheer/gastvrouw. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. werken@wawolliekringloop.nlo.v.v. vrijwilliger gastheer/gastvrouw.
Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger gastheer/gastvrouw.