Vrijwilliger Medewerker Kledingafdeling (Utrecht)

Help ons mee als

MEDEWERKER
KLEDINGAFDELINGVind je het leuk om onze ruime kledingafdeling in te richten en mooie combinaties te maken van alle binnengekomen kleding. Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Utrecht op zoek naar jou!

WE BIEDEN:
We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

TAKEN:

WE VRAGEN:

HOE KAN EEN DAG ALS MEDEWERKER KLEDINGAFDELING BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?
Om half 10 wandel  je het pand van Wawollie binnen. Je praat even bij met je collega’s en drinkt samen een kop koffie (of thee). In het magazijn staan zakken vol nieuw binnengekomen kleding. Je gaat aan de slag en sorteert de kleding op maat en verkoopbaarheid. Je vindt een paar stoere laarzen en een vintage jas. In je hoofd bedenk je al dat deze twee een mooie plek krijgen in de winkel. Met een rek vol kleding, accessoires en schoenen wandel je de winkel in. Op de kledingafdeling krijgt alles een plek en de laarzen en vintage jas worden op een mooie plek ge√ętaleerd. 

Om half 12 is het tijd om even pauze te nemen. Met je collega bespreek je hoe je weekend was en waar je tegenaan loopt. Terug de winkel in om te kijken of alles nog netjes hangt. Een dame vraagt je om hulp bij het vinden van een jasje (laat je nou net een hele mooie hebben gezien) en geeft haar een tip over bijpassende laarzen.

Om half 2 houd je uitgebreid pauze en luister je naar de verhalen van je collega’s. Na de pauze ga je door met het uitzoeken van kleding en het inrichten van de winkel. Om 4 uur neem je nog een korte pauze om wat te drinken. Nog even de vloer vegen tussen alle kleding en de schoenen netjes zetten en de dag is alweer voorbij.  Om 18:00 uur  wandel je met je collega naar je fiets 18:00 uur op je fiets/ in je auto, op weg naar huis. Je hebt weer veel klanten kunnen helpen en kunnen bijkletsen met je collega’s.


IETS VOOR JOU?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als medewerker kledingafdeling. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger medewerker kledingafdeling.
Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger medewerker kledingafdeling.