Vrijwilliger Prijsmedewerker (Utrecht)

Help ons mee als

Vrijwillige prijsmedewerker


Vind jij het ook leuk om gezellig aan grote tafel met anderen te werken? Wil jij kleine goederen door je handen te laten gaan en gezellig aan een grote tafel deze te prijzen? Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Utrecht op zoek naar jou!


WE BIEDEN:
We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.


TAKEN:

Eventueel:
 

WE VRAGEN:


 

HOE KAN EEN DAG ALS prijsmedewerker BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?


Om half 10 loop je samen met je collega’s het pand van Wawollie binnen. Je praat even bij met een kop koffie (of thee) in je hand en kijkt ondertussen of alle soorten prijsstickers er zijn. Samen met je collega neem je plaats aan de altijd gezellige ‘prijstafel’. Je pakt een krat met goederen en  prijst speelgoed met de afgesproken prijs. Ook kussenhoezen, salontafels en lampen komen voorbij. Alles geef jij, soms in overleg met je collega, een prijs. Om half 12 neem je een korte pauze om wat te drinken en bij te kletsen met de andere collega’s. Daarna ga je de gevulde winkelkarren etaleren in de winkel. Na een ochtend gezellig werken en lachen met je collega’s stap je om 13.30  uur op je fiets/ in je auto, op weg naar huis. Je hebt weer een hoop mensen (en dieren) blij kunnen maken.

 


IETS VOOR JOU?


Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als magazijnmedewerker. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.

Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger prijsmedewerker.

Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938 en vraag naar Irma, Meike of Bjorn

 


VRAGEN OF MEER WETEN?


Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Irma,  Meike of Hans via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger prijsmedewerker.