Vrijwilliger Winkelmedewerker (Utrecht)

Help ons mee als

WINKELMEDEWERKERVind je het leuk om onze winkel in te richten  met elektronica, vintage meubels, kleding en accessoires en sta je graag klanten vriendelijk te woord? Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Utrecht op zoek naar jou!

WE BIEDEN:
We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

TAKEN:

WE VRAGEN:

HOE KAN EEN DAG ALS WINKELMEDEWERKER BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?
Om half 10 begint jouw dag bij Wawollie. Je hangt je jas op, neemt een kopje koffie/thee en neemt met je collega door wie vandaag welke afdeling doet. Vandaag zorg jij ervoor vandaag dat de meubel- en kinderafdeling er piekfijn uitzien en je collega gaat aan de slag bij de kleding en brocante. Je wandelt de winkel in en zet de meubeltjes netjes neer, hangt de schilderijtjes recht en ruimt verdwaalde spullen op. Om 10 uur openen de deuren en de eerste klanten druppelen binnen. Je krijgt direct de vraag of de rode bank thuisbezorgd kan worden en of er nog meer kinderboxen op voorraad staan. Je beantwoord de vragen en zorgt dat de planning transport de bank reserveert en in de agenda zet om thuis te bezorgen.

Om half 12 is het tijd om even pauze te nemen. Met je collega bespreek je waar je tegenaan loopt en de laatste nieuwtjes. Na de pauze het magazijn in om te kijken welke artikelen de winkel in kunnen. Je vindt mooi speelgoed en een eettafel set, samen met een collega zet je de producten in de winkel.

Na je ruime pauze om half 2 ga je door met het inrichten van de winkel met nieuwe artikelen uit het magazijn. Producten die al een lange tijd in de winkel staan haal je uit het assortiment of zet je in de uitverkoop. Tussendoor help je een klant door hem/haar naar de juiste afdeling te wijzen en eventuele vragen te beantwoorden. Om 4 uur neem je nog een korte pauze om wat te drinken en gaat daarna het magazijn opruimen en goederen sorteren. Na een dag hard werken en lachen met je collega’s stap je om 18:00 uur op je fiets/ in je auto, op weg naar huis. Je hebt weer veel klanten blij mogen maken en de winkel prachtig ingericht.


IETS VOOR JOU?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als winkelmedewerker. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger winkelmedewerker.
Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger winkelmedewerker.