AL - Vrijwilliger Chauffeur

Help ons mee als

CHAUFFEURHeb jij de spierballen om kasten en tafels te tillen en vind je het heerlijk om buiten te zijn en rond te rijden in een grote bus? Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Almelo op zoek naar jou!

WE BIEDEN:
Wil je hele dagen werken of een paar uur in de ochtend of middag? Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

TAKEN:

WE VRAGEN:

HOE KAN EEN DAG ALS CHAUFFEUR BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?
Om half 10 begint jouw dag. Natuurlijk begint de dag met een goede kop koffie. Je neemt de tijd om bij te praten met je collega’s en loopt dan naar het bord om de planning van de dag te zien. Je mag die ochtend naar vier adressen rijden. Je maakt een logische route, laadt de auto in en stapt met je collega in de auto. Na een relaxte rit maak je mevrouw Peters blij met een nieuw bed en nachtkastje. Iets later is meneer de Graaf heel blij dat je een kast van hem mee wilt nemen en je rijdt door naar het derde adres waar een eettafel met stoelen op je staat te wachten. Nog een adresje om een bank af te leveren en je rijdt weer terug.

Om half twee het de hoogste tijd voor een uitgebreide lunch. Samen met collega’s praat je gezellig bij en kun je je verhaal kwijt. Je neemt de route van de middag door met je collega en na een rek en strek oefening stappen jullie weer de auto in. 

De middag verloopt soepel en nadat je weer vier mensen hebt blij gemaakt rijd je terug naar Wawollie. Je sluit de auto af en om 18:00 uur rijdt je richting je eigen huis vol mooie verhalen. Want je maakt wat mee als chauffeur!


IETS VOOR JOU?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als chauffeur. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. almelo@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger chauffeur.
Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  054-6220678.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Peter of Elena via 054-6220678 of almelo@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger chauffeur.