Wawollie Haaksbergen

Wawollie Haaksbergen

Adres
Albert Cuyplaan 4
7482 JA Haaksbergen
053-5741970
haaksbergen@wawolliekringloop.nl

Openingstijden Winkel
Maandag t/m zaterdag van 9u tot 17u

Openingstijden Goederen Inbreng
Maandag t/m zaterdag tussen 9u - 13u

Openingstijden feestdagen


  

 

Weggeven

Omdat hergebruik beter is dan weggooien!
 
Verdienen jouw spullen nog een 2e leven? Breng je spullen dan bij ons, daar maak je ons blij mee! Je steunt gelijk het goede doel, want de opbrengst van jouw spullen gaat naar dierenwelzijnsorganisaties. En als klap op de vuurpijl help je mensen aan een werkervaringsplek en draag je een steentje bij aan een beter milieu. Jouw spullen komen zo altijd goed terecht.

Brengen
Spullen inleveren kan maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 13.00 bij onze winkel aan de Albert Cuyplaan 4 in Haaksbergen.

Laten ophalen
Zijn je spullen te groot om zelf weg te brengen? Voor het laten ophalen van meubels dit formulier of bel 053-5741970

 

Werken

Wij zijn op zoek naar gezellige aanpakkers! Ben je enthousiast en wil je met ons een actieve bijdrage leveren aan een gezellige, duurzame en/of diervriendelijke samenleving? Bekijk hieronder de vacatures. 

 
Vrijwilligersfuncties
Medewerker Kassa Medewerker Inname 
Medewerker Winkel Medewerker Magazijn
  Chauffeur
   
Stageplekken
Denk aan verkoper, eerste verkoper, Logistiek of juist een creatieve inslag met interieurstyling, 
Neem contact op voor de verschillende mogelijkheden! 
   
Betaalde functies
Allround winkel- magazijnmedewerker


Zit jouw vacature er niet bij, maar heb je het idee dat je wat bij ons kan toevoegen? Stuur dan graag een open sollicitatie naar haaksbergen@wawolliekringloop.nl 
 
We bieden ook ontwikkel trajecten waar werken en leren hand-in-hand gaan; bijvoorbeeld voor re-integratie na ziekte, spoor-2, bijstand of vanuit de WW. Maar ook het leren van de taal, het opbouwen van arbeidsritme en het opdoen van werknemers- of arbeidsvaardigheden. Deze trajecten zijn op maat. We spijkeren je bij waar nodig en helpen je op weg als je verder wilt.  

Ben jij toe aan meewerken en meedoen, maar heb je nog wat ondersteuning nodig? Ook voor een dagbesteding kun je bij ons terecht. Je kunt bijvoorbeeld via een PGB bij ons je arbeidsmatige dagbesteding te hebben. Heb je een zorginstelling? Vraag hen ook eens of het mogelijk is bij ons te komen helpen!