Wawollie Haaksbergen

Wawollie Haaksbergen

Adres
Albert Cuyplaan 4
7482 JA Haaksbergen
053-5741970
haaksbergen@wawolliekringloop.nl

Openingstijden Winkel
Maandag t/m zaterdag van 9u tot 17u

Openingstijden Goederen Inbreng
Maandag t/m zaterdag tussen 9u - 14u

Openingstijden feestdagen

 

Weggeven

Omdat hergebruik beter is dan weggooien!
 
Verdienen jouw spullen nog een 2e leven? Breng je spullen dan bij ons, daar maak je ons blij mee! Je steunt gelijk het goede doel, want de opbrengst van jouw spullen gaat naar dierenwelzijnsorganisaties. En als klap op de vuurpijl help je mensen aan een werkervaringsplek en draag je een steentje bij aan een beter milieu. Jouw spullen komen zo altijd goed terecht.

Brengen
Spullen inleveren kan maandag t/m zaterdag tussen 9.00 en 14.00 bij onze winkel aan de Albert Cuyplaan 4 in Haaksbergen.

Laten ophalen
Nog verkoopbare goederen kunnen ingeleverd worden op  Voor het laten ophalen van meubels dit formulier of bel 053-5741970

 

Werken

Wil jij ook een bijdrage leveren aan dierenwelzijn? Of meer onder de mensen komen en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten? Wawollie Kringloop is een bijzondere plek waar meer dan 100 mensen samen werken, maar waar iedereen ertoe doet. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen. We spijkeren je bij waar nodig  en helpen je op weg als je verder wilt.  Ben je enthousiast en wil je met ons een actieve bijdrage leveren voor onze samenleving? Bekijk dan hier de vacatures!