Utrecht Centrum

Wawollie utrecht - centrum

Adres:
Amsterdamsestraatweg 67A
3513 AB Utrecht
Geen telefoonnummer, neem contact op met onze grote winkel!
utrecht-asw@wawolliekringloop.nl

Openingstijden:
Voorlopig gesloten
 

Lokaties Wawollie Nederland  
 
       

Winkelen

Wawollie Kringloop Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg is het kleine zusje (+/- 65 m2) van Kringloop Wawollie Utrecht Lage Weide (>3000m2) .Het heeft een afspiegeling van het assortiment aan goedkope tweedehands spullen. Je vindt er rekken tweedehands kleding, schoenen en accessoires, boeken, cd's, dvds, lp's en decoratie. Ook vind je een aantal kleine meubeltjes. Voor de grote meubels verwijzen we je door naar onze grote winkel. 

Extra leuk: De winsten gaan naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Onze mensen vinden een gezellige, actieve en participerende plek in de (lokale) samenleving. En samen stimuleren we duurzaamheid en hergebruik met de inname en verkoop van tweedehands goederen. Leuk voor nu en fijn voor de toekomst :-)

Weggeven

Omdat hergebruik beter is dan weggooien!
 
Verdienen jouw spullen nog een 2e leven? Breng je spullen dan bij ons, daar maak je ons blij mee! Je steunt gelijk het goede doel, want de opbrengst van jouw spullen gaat naar dierenwelzijnsorganisaties. En als klap op de vuurpijl help je mensen aan een werkervaringsplek en draag je een steentje bij aan een beter milieu. Jouw spullen komen zo altijd goed terecht.

Brengen
Momenteel is de winkel gesloten en kunnen er voorlopig ook geen spullen gebracht worden.
Grote(re) spullen kun je inleveren bij onze grote winkel aan de Maarssenbroeksedijk 59. Bekijk hier de innametijden.

Laten ophalen
Op dit moment kunnen we vanwege de corona-lockdown helaas geen nieuwe ophaalaanvragen in behandeling nemen. We hopen op je begrip.