Vacature Financieel administratief medewerker

Financieel administratief medewerker gezocht

Heb jij affiniteit met administratieve werkzaamheden, krijg jij energie van het werken met cijfers en heb je er plezier in om zaken nauwkeurig uit te zoeken en te verwerken? Ben jij bovendien digitaal vaardig, integer en heb je een hart voor mens dier, natuur en milieu? Wij zoeken een financieel, administratieve duizendpoot die makkelijk overzicht houdt in alle facturen, contracten en poststukken en blij wordt van het efficiënt verwerken van  alle in- en uitgaven. 
 
Dit ben jij
Als financieel administratief medewerker, met als standplaats Utrecht, ben je verantwoordelijk voor de verzorging van de gehele administratie van onze stichtingen: 1 hoofdstichting, 4 kringloopwinkels, een vegan restaurant en in de nabije toekomst een dierenopvang.  Opstellen van de jaarrekening wordt extern (accountant) uitbesteed. Je bent de financiële rechterhand van de leidinggevende en probeert collega’s hiermee te helpen. Zo draag je bij aan een  goede bedrijfsvoering, een basis die ‘op orde’ is en zorg je ervoor dat we als organisatie ‘in control zijn’. 

DOEN
ZIJN  
KUNNEN
KRIJGEN
Interesse?
Stuur je motivatiebrief en CV naar Meike Wielheesen via werken@wawollie.nl De deadline voor solliciteren is 30 maart  2022.

Aquisitie? Nee dank je :-)