HB - Vrijwilliger chauffeur

HELP ONS MEE ALS 
CHAUFFEUR

Heb jij de spierballen om kasten en tafels te tillen en vind je het heerlijk om met klanten om te gaan én rond te rijden in een grote bus? Dan zijn wij van Kringloop Wawollie Haaksbergen op zoek naar jou!
 

Doen

 

Kunnen:

 

Krijgen:

  • Geweldige collega’s en een gezellig team
  • Goede werksfeer waar hard werken en plezier maken hand-in-hand gaan
  • Een inspirerende werkplek, waar iedereen welkom is en tot zijn recht komt
  • Een mogelijkheid om te groeien en leren, je kracht te ontdekken en je talent te benutten
  • Een luisterend oor en anderen die ook graag hun verhaal met jou willen delen
  • Het werken aan een mooiere wereld. Onze winst gaat naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu

 


HOE KAN EEN DAG ALS CHAUFFEUR BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?
Om 8.45 uur begint jouw dag met een goede kop koffie. Je klets even met je collega’s en loopt dan naar het bord om de planning van de dag te zien. Je mag die ochtend naar vier adressen rijden. Je maakt een logische route, laadt de bus in en stapt met je collega in de bus. Na een relaxte rit maak je ‘mevrouw Peters’ blij met een nieuw bed en nachtkastje. Iets later is ‘meneer de Graaf’ heel blij dat je een kast van hem mee wilt nemen en je rijdt door naar het derde adres waar een eettafel met stoelen op je staat te wachten. Nog een adresje om een bank af te leveren en je rijdt weer terug.
Om 12:30 uur is het de hoogste tijd om te lunchen. Samen met collega’s zit je gezellig bij elkaar en praat je bij. Na de lunch nemen jullie de route van de middag door en stappen jullie de bus weer in. De middag verloopt soepel en nadat je weer vijf mensen hebt blij gemaakt rijd je terug naar Wawollie. Je sluit de bus af en om 17:00 uur rijdt je richting je eigen huis vol mooie verhalen.
Want je maakt wat mee als chauffeur!

Iets voor jou?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als kassamedewerker. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat. Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. Mailen kan naar Haaksbergen@wawolliekringloop.nlo.v.v. vrijwilliger chauffeur. Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  053-5741970.