HB - vrijwilliger winkelmedewerker

Help ons mee als 
winkelmedewerker


Vind je het leuk om onze winkel in te richten  met meubels, decoratie of juist elektronica of kleding en accessoires?  Hou je van ordenen en opruimen en help je klanten graag? Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Haaksbergen op zoek naar jou!


Doen:

 

Kunnen

 

Krijgen

 

Hoe kan een dag eruit zien

Om 8.45 uur begint jouw dag bij Wawollie. Je hangt je jas op, neemt een kopje koffie/thee en neemt met je collega door wie vandaag welke afdeling doet. Vandaag zorg jij ervoor dat de meubel- en kinderafdeling er piekfijn uitzien en je collega gaat aan de slag bij de kleding en brocante. Je wandelt de winkel in en zet de meubeltjes netjes neer, hangt de schilderijtjes recht en ruimt verdwaalde spullen op. Je krijgt van een klant de vraag of de rode bank thuisbezorgd kan worden en of er nog meer kinderboxen op voorraad staan. Je beantwoord de vragen en zorgt dat je collega bij de kassa de bank reserveert en in de agenda zet om thuis te  bezorgen.

Om 10.30 uur is het tijd om even pauze te nemen. Met je collega bespreek je waar je tegenaan loopt en de laatste nieuwtjes. Na de pauze loop je het magazijn in om te kijken welke artikelen de winkel in kunnen. Je vindt mooi speelgoed en een eettafel set, samen met een collega zet je de producten in de winkel. Als een klant per ongeluk een vaas omstoot, help je even met schoonmaken. 

Na je ruime pauze om 12.30 uur ga je door met het inrichten van de winkel met nieuwe artikelen uit het magazijn. Tussendoor help je een klant door hem/haar naar de juiste afdeling te wijzen en eventuele vragen te beantwoorden. Om 14.30 uur neem je nog een korte pauze om wat te drinken en gaat daarna het magazijn opruimen en goederen sorteren. Na een dag hard werken en lachen met je collega’s stap je om 17:00 uur op je fiets/ in je auto, op weg naar huis. Je hebt weer veel klanten blij mogen maken en de winkel prachtig ingericht.
 

Iets voor jou?

Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als winkelmedewerker. Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. Mailen kan naar haaksbergen@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger winkelmedewerker. Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  053-574 1970