Allround medewerker

ALLROUND MEDEWERKER
MAGAZIJN + WINKEL + (pre) BUS

 

Betaalde baan voor minimaal 3 dagen


Vind jij kringlopen ook zo leuk? En zoek jij een betaalde baan in een omgeving waar hergebruik voorop staat? Heb jij de spierballen om kasten en tafels te tillen, kan jij kassa draaien en wil je ook (mee) op de bus? Wij zoeken een allround medewerker voor onze gezellige kringloopwinkel.
 

Wat ga je doen?
Als allround medewerker werk je mee in alle uitvoerende taken van ons kringloopproces in het magazijn, de winkel en eventueel (mee) op de bus. Je zorgt voor een net en gesorteerd magazijn; Je neemt goederen aan, beoordeelt ze, zoekt spullen uit, plaatst ze op de juiste plek en bepaalt prijzen. In de winkel ben je aanspreekpunt voor klanten, zorg je voor een succesvolle presentatie van de spullen, je plant ophaal- en bezorgafspraken in en draait waar nodig de kassa. Kortom je draagt bij aan een goed functionerende en nette zaak. Op de bus bezorg je spullen en haal je goederen op. Je plant zelfstandig een logische route door en om Utrecht, kan zorgvuldig laden, vervoeren en uitladen en plaatsen van goederen. 
Kortom, je houdt van afwisselend werk en bent een echte aanpakker!
 

Wie ben jij?


Wat krijg je?


Iets voor jou?
We zoeken eigenlijk per direct iemand, dus we laten de procedure afhangen van de reacties. Laat ons weten waarom jij voor ons wilt werken. Stuur je motivatie en CV naar utrecht@wawolliekringloop.nl
Heb je vragen? Mail dan naar hetzelfde mailadres.

 Acquisitie n.a.v. deze vacature? Nee dank je :-)