Assistent Manager (weekend)

Assistent Meewerkend Manager

Ben jij gek van kringlopen? Wil jij werken in een omgeving waar hergebruik en diversiteit voorop staan? Ben je in veel weekenden tenminste één dag beschikbaar? Wil jij een slag slaan om onze goederen in de winkel te krijgen en (leren) leidinggeven aan mensen met diverse achtergronden? Help ons dan te zorgen dat onze winkel (in de weekenden) fantastisch draait!! 

Wat ga je doen?

Als assistent meewerkend manager zorg je dat de winkel goed draait. Je werk mee in de uitvoerende taken van het kringloopproces. Je beoordeelt goederen, zoekt spullen uit en bepaalt prijzen. Je plaatst spullen en meubels in de winkel, draait de kassa en draagt zorg voor een succesvolle presentatie en indeling van de winkel. 

Bovendien ben je (bij afwezigheid van de manager) het aanspreekpunt voor klanten en medewerkers. Je werkt gestructureerd, bent stressbestendig en oplossingsgericht; ook als alles even anders loopt dan gepland, houd je het overzicht, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt en de sfeer relaxed blijft.

Samen met je collega-managers stuur je een team van medewerkers aan met verschillende achtergronden. Je werkt ze in en begeleidt ze met verschillende taken en werkprocessen. Je instrueert, motiveert en coacht. 

Kortom, je houdt afwisselend werk en bent een echte aanpakker!

Pre: Bij voorkeur zorg jij voor de facilitaire zaken en ICT. Je draait je hand niet om voor het vervangen van een schakelaar, bent handig met computers en instellingen, verankert eenvoudig een kast aan de muur en doorziet snel hoe die binnengekomen onderdelen in elkaar horen. Het meeste gereedschap en (her)ken je, waardoor je kunt beoordelen of we het kunnen gebruiken en je kunt het ook  prijzen.

Wie ben jij?

 

Wat krijg je?

 

Iets voor jou?

We zoeken eigenlijk per direct iemand, dus laten de procedure afhangen van de reacties. Maar laat ons uiterlijk vóór zondag 28 mei 2023 weten waarom jij voor ons wilt werken. Stuur je motivatie en CV naar werken@wawolliekringloop.nl. Heb je vragen? Mail dan naar hetzelfde mailadres.