Vrijwilliger Inname

help jij mee bij ons inleverpunt goederen?


Hou jij van opruimen en ordenen? Werk je het liefst achter de schermen? Vind je het leuk om met een glimlach de ingeleverde spullen van mensen aan te nemen? Bij het inleverpunt voor goederen zoeken we medewerkers. Heb jij een dag(deel) over? Kom helpen!
 

WAT GA JE DOEN?

 

wat is belangrijk om te weten?

 

wat krijg je ervoor terug?

 

IETS VOOR JOU? 


Samen met jou gaan we kijken wat past. Jouw talenten, en wat je wil en kan staan centraal. We vinden altijd een passende oplossing. Meer weten? Loop eens binnen in de winkel, mail ons (utrecht@wawolliekringloop.nl) of bel ons (030-2410938). Je kunt vragen naar Petra of Marieke of een van de andere managers. Of vul dit formuliertje in, dan nemen we contact met je op.

 

Hoe kan je dag eruit zien?

Vanaf 10.00 uur kunnen mensen bij ons goederen inleveren. Je bent er een kwartiertje eerder om een bak koffie of thee te drinken met collega’s. Je checkt of alle sorteerkarren op hun plek staan en zet een muziekje aan. De eerste mensen druppelen binnen. Meubels, kleine decoratie, er wordt een doos kerstspullen gebracht in augustus. De inhoud van elke doos is een verrassing. Prullaria of juist een verborgen schat. Je zorgt ervoor dat alle spullen op hun plek komen in het magazijn. Je collega’s kunnen zo makkelijk werken en ervoor zorgen dat de spullen de winkel in gaan. Er wordt een stoel binnengebracht met vlekken en beschadigingen. Wanneer spullen te vies en niet verkoopbaar zijn is het afval. En daar betalen we voor. Je staat de klant vriendelijk te woord en vraagt of hij het zelf naar de stort wil brengen. Hij mort een beetje maar snapt je verhaal wel. Aan het einde van je dienst zijn alle spullen gesorteerd. Een druk én gezellig dagje.