Vrijwilliger Kassa

Ben jij onze nieuwe vrijwilliger achter de kassa?


Jij bent sociaal, klantgericht en houdt van een praatje. Je vindt het leuk om het visitekaartje van de winkel te zijn. Je voelt je verantwoordelijk om klanten goed en snel te helpen. En zich tegelijkertijd een beetje thuis te laten voelen in onze winkel. Heb je een dag(deel) per week over? Misschien is kassamedewerker wel een functie die bij je past!
 

WAT GA JE DOEN?

 

WAT is belangrijk om te weten? 

 

WAT krijg je ervoor terug?

Iets voor jou?

Samen met jou gaan we kijken wat past. Jouw talenten, en wat je wil en kan staan centraal. We vinden altijd een passende oplossing. Meer info? Bel ons (030-2410938), mail ons (utrecht@wawolliekringloop.nl). Je kunt vragen naar Petra, Marieke of een van de andere managers. Of klik hier, dan nemen wij contact met je op.
 

 

hoe kan je dag eruit zien?

Na een kopje koffie (of iets anders) en een praatje loop je even een rondje door de winkel en kijk je rond bij de kassa. Is er nog wat veranderd? Is de toonbank netjes? Om 10,00 gaat de winkel open, de eerste klanten staan al voor de deur. Je dag bestaat uit rustige en piekmomenten. Het is rustig vanochtend. Je hebt tijd om spulletjes te prijzen. Af en toe gaat de telefoon of komt een klant wat afrekenen. Of een van de vrijwilligers komt even kletsen. Aan het einde van de ochtend is er een enorme piek. Het is voor jou een sport om de rij niet te lang te laten worden. Maar uiteraard staan collega’s klaar om bij te springen als dat nodig is. Je ziet deze dag heel wat bijzondere spullen en blije klanten voorbij komen bij je kassa. Ook een klant die wat minder tevreden is, maar dat handel je samen met de manager goed af. Een afwisselende dag, de uren vlogen voorbij!