Vrijwilliger Magazijn

magazijnmedewerker: kerst, keuken, klus en meer


Steek jij graag je handen uit de mouwen en werk je het liefst achter de schermen? Hou je van opruimen, sorteren en structuur? In ons magazijn sorteren we alle spullen en maken ze klaar voor de verkoop. Denk aan de afdeling huishoudelijke en keukenspullen, de afdeling kerst of de afdeling speelgoed. Lijkt het jou leuk om in het magazijn te werken? En heb je een dag(deel) over? Misschien is dit iets voor jou!
 

WAT GA JE DOEN?

 

WAT is belangrijk om te weten?

 

WAT krijg je ervoor terug?

 

IETS VOOR JOU?

 

Samen met jou gaan we kijken wat past. Jouw talenten, en wat je wil en kan staan centraal. We vinden altijd een passende oplossing. Meer weten? Loop eens binnen in de winkel, mail ons (utrecht@wawolliekringloop.nl) of bel ons (030-2410938). Je kunt vragen naar Petra of Marieke of een van de andere managers. Of vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op.

Hoe kan je dag eruit zien?

Na een bak koffie of thee en een praatje met je collega’s ga je naar je afdeling. Vandaag stort jij je op huishoudelijke en keukenspullen. Er is ontzettend veel binnengekomen de afgelopen dagen, er zijn flink veel dozen bijgekomen. Elke doos die je openmaakt heeft een nieuwe verrassing. Een prachtig engels servies, schalen, pannen, borden, mokken en drinkflessen. Je bekijkt alles wat je uit de doos haalt: is het schoon? Zijn er geen beschadigingen? Is het compleet? Veel items hebben vaste prijzen en kunnen zo de prijsbak in. Sommige speciale dingen prijs je apart of geef je aan een collega. Er is een lekker sfeertje in het magazijn, muziekje aan, regelmatig een lolletje met collega’s. Aan het einde van je dag is er weer een flink aantal dozen weggewerkt. Er staat veel klaar voor collega’s om in de winkel te zetten. Productief en gezellig dagje!