Vrijwilliger Transport

Vrijwilliger Transport / Bijrijder

Heb jij de spierballen om kasten en tafels te tillen? Ben je vriendelijk en een aanpakker? Als bijrijder rijd je met een chauffeur rond om meubels op te halen en te bezorgen. Geen dag is hetzelfde. Heb jij een dag over? Misschien vind je het leuk om bijrijder te worden! 

Wat ga je doen?

Wat is belangrijk om te weten?

Wat krijg je ervoor terug?

Iets voor jou?

Samen met jou gaan we kijken wat past. Jouw talenten, en wat je wil en kan staan centraal. We vinden altijd een passende oplossing. Meer info? Bel ons (030-2410938), mail ons (utrecht@wawolliekringloop.nl). Je kunt vragen naar Petra, Marieke of een van de andere managers. Of vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op.Hoe kan je dag eruit zien?

Om 9.30 uur begint jouw dag. Natuurlijk met een goede kop koffie of thee. Met de chauffeur overleg je de planning. Die ochtend bezorgen jullie drie stoelen en een bed. Er staan afspraken in de planning voor het ophalen van een grote kast en twee bankstellen. Jullie laden samen de bus efficiĆ«nt in. Op naar mevrouw Peters om  haar blij te maken met ‘nieuwe’ stoelen. Bij meneer Yildez halen jullie een mooi dressoir op. Het is even passen en meten in het nauwe appartement. Maar door goede samenwerking krijgen jullie de kast in de bus. Na het laatste adres rijden jullie terug naar de winkel. Samen met collega’s uit het magazijn laden jullie de bus uit. Sommige meubels kunnen direct de winkel in. Hard gewerkt, lekker dagje!