Vrijwilliger Winkel

WORD JIJ ONZE NIEUWE VRIJWILLIGER in de winkel?

Hou jij van een praatje, aanpoten en afwisseling? Als winkelmedewerker ben jij hét aanspreekpunt voor de klanten van Wawollie. Vind je het leuk om onze winkel in te richten, aan te vullen, netjes te houden en ondertussen klanten vriendelijk te woord te staan? En heb je een dag(deel) over? We zoeken winkelmedewerkers!
 

WAT GA JE DOEN?

 

WAT is belangrijk om te weten?

 

WAT krijg je ervoor terug?

iets voor jou? 

Samen met jou gaan we kijken wat past. Jouw talenten, en wat je wil en kan staan centraal. We vinden altijd een passende oplossing. Meer info? Bel ons (030-2410938), mail ons (utrecht@wawolliekringloop.nl). Je kunt vragen naar Petra, Marieke of een van de andere managers. Of vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op.
 


Hoe kan je dag eruit zien?

Na een bak koffie of thee en een praatje met je collega’s loop je een rondje door de winkel. Er lijkt weer veel verkocht, want de winkel is wat leeg. Gelukkig staan er karren vol geprijsde artikelen klaar in het magazijn. Je neemt een kar en een stofdoek, gelijk maar even het stof van de planken vegen. De hele middag ben je bezig met beeldjes, fruitschalen, huishoudelijke spullen op hun plek zetten en de winkel netjes te maken. En terwijl jij de winkel in orde maakt, spreken klanten je regelmatig aan: waar de boekenafdeling is, hoe het werkt met de bezorging van meubels, of de klant een steekwagentje kan lenen, of Wawollie ook een oude bank kan komen ophalen. Je wijst de klanten verder, begeleidt ze mee naar de kassa of roept er iemand bij die het antwoord op de vraag weet. Je bent de hele dag lekker praktisch bezig geweest en de winkel ziet er weer tiptop uit!