Vacature Chauffeur / bezorger bij Wawollie Kringloop

Chauffeur - Bezorger (Rijbewijs B) 

16-40 u @ Wawollie Kringloop

Heb jij de spierballen om kasten en tafels te tillen, ben je vriendelijk, kun je goed met mensen overweg en vind je het heerlijk om samen met een bijrijder rond te rijden in een grote bus (rijbewijs B)? Dan is deze vacature voor jou geschreven! Van plannen van een logische route tot het ophalen van wasmachines en van het plaatsen van kantoormeubels in de winkel tot het bezorgen van een antieke kast. Je taken en de goederen die je haalt en brengt zijn geen dag hetzelfde.

⚛️ Vast salaris / uren
⚛️ Gratis work-out
⚛️ Leuke collega’s
⚛️ Je werkt mee aan een mooiere wereld en goede doelen
 

IETS VOOR JOU?

Reageer dan op deze betaalde functie als chauffeur en mail naar Utrecht@wawolliekringloop.nl Een constructie op ZZP basis is ook mogelijk. Laat ons weten waarom jij geschikt bent als chauffeur bij Wawollie Kringloop Utrecht.
 

MEER WETEN? LEES VERDER:
 

Doen

 

Kunnen

 

Krijgen

 

HOE KAN EEN DAG ALS CHAUFFEUR BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?

Om 9 uur begint jouw dag. Natuurlijk begint de dag met een goede kop koffie. Je print de planning van de dag uit en ziet dat je die ochtend 3 stoelen mag bezorgen en een bed, grote kast en dozen kleding op gaat halen. Op basis van de adressen en inschatting van de afmetingen maak je een logische route om en door Utrecht. 

Je loopt nog even door het magazijn en de winkel om overzicht te krijgen in goederen die bezorgd moeten worden en goederen die later vandaag in de winkel gezet kunnen worden. 

Dan stap je samen met je collega in de bus om mevrouw Peters blij te maken met haar ‘nieuwe’ stoelen. De dag is begonnen!

 

IETS VOOR JOU?

Laat ons dan weten waarom jij de kandidaat bent voor ons en mail naar Utrecht@wawolliekringloop.nl Een constructie op ZZP basis is ook mogelijk. Nog meer weten? Mail dan naar hetzelfde mailadres met je vraag!