Stage Assistent Logistiek (Utrecht)

Help ons mee als

Assistent LogistiekHou je van een uitdaging en wil je werken bij een duurzaam en vooruitstrevend bedrijf? Grijp dan deze kans!

OVER WAWOLLIE:

Wawollie is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van tweedehands vondsten en gerecyclede ontwerpen. Een gezellige, eerlijke en dynamische kringloopwinkel, met een afwisselend en uitgebreid assortiment. We selecteren spullen op kwaliteit en bieden die vanuit onze duurzame doelstelling aan voor een lage prijs. We hebben een bijzonder enthousiast team en zijn op zoek naar positief ingestelde studenten die zich verder willen ontwikkelen. Onze winsten gaan naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Voor nu en onze toekomst!
 

WAT GA JIJ DOEN?

Jij zult je als stagiaire assistent logistiek bezighouden met de inkomende en uitgaande goederenstroom in ons magazijn. Je bent medeverantwoordelijk voor een optimale serviceverlening aan de klanten die goederen brengen. Je verwelkomt de klant, controleert de goederen en sorteert op verkoopbaarheid. Ook wordt meerijden op de bus voor het ophalen en bezorgen van goederen afgewisseld met het werken binnen de winkel om meubels en goederen te verplaatsen, logistiek te plannen en op te ruimen. Kortom een afwisselende stage!

In het kort zijn jouw taken:

JOUW VAARDIGHEDEN:

WAT BIEDEN WIJ?

IETS VOOR JOU?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan deze stage. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken via werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. stage Assistent Logistiek. Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. stage Assistent Logistiek.