Stage Assistent Verkoop/Retail (Utrecht)

Help ons mee als

Assistent verkoop/RetailHou je van een uitdaging en wil je werken bij een duurzaam en vooruitstrevend bedrijf? Grijp dan deze kans!

OVER WAWOLLIE:

Wawollie is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van tweedehands vondsten en gerecyclede ontwerpen. Een gezellige, eerlijke en dynamische kringloopwinkel, met een afwisselend en uitgebreid assortiment. We selecteren spullen op kwaliteit en bieden die vanuit onze duurzame doelstelling aan voor een lage prijs. We hebben een bijzonder enthousiast team en zijn op zoek naar positief ingestelde studenten die zich verder willen ontwikkelen. Onze winsten gaan naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Voor nu en onze toekomst!
 

WAT GA JIJ DOEN?

Jij zult als stagiaire verkoopmedewerk(st)er assisteren bij uitvoering van werk in de winkel en het magazijn. Daarnaast zul je je bezighouden met de merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent flexibel, hardwerkend, klantvriendelijk ingesteld en stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

In het kort zijn jouw taken:


JOUW VAARDIGHEDEN:

WAT BIEDEN WIJ?

IETS VOOR JOU?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan deze stage. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken via werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. stage Assistent Verkoop/Retail. Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. stage Assistent Verkoop/Retail.