Stage Eerste Verkoper (Utrecht)

Help ons mee als

Eerste verkoperHou je van een uitdaging en wil je werken bij een duurzaam en vooruitstrevend bedrijf? Grijp dan deze kans!

OVER WAWOLLIE:

Wawollie is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van tweedehands vondsten en gerecyclede ontwerpen. Een gezellige, eerlijke en dynamische kringloopwinkel, met een afwisselend en uitgebreid assortiment. We selecteren spullen op kwaliteit en bieden die vanuit onze duurzame doelstelling aan voor een lage prijs. We hebben een bijzonder enthousiast team en zijn op zoek naar positief ingestelde studenten die zich verder willen ontwikkelen. Onze winsten gaan naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Voor nu en onze toekomst!
 

WAT GA JIJ DOEN?

Als stagiair eerste verkoper bij Wawollie sta je direct in contact met de klant. Je voert verkoopgesprekken, handelt de verkoop af en verzorgt de geldadministratie. Samen met jouw begeleider geef je leiding aan een team van vrijwilligers er ben je verantwoordelijk voor de winkelpresentatie. Om de maand is er een werkoverleg met het management om de verkoop te analyseren en resultaten te verbeteren.

In het kort zijn jouw taken:
JOUW VAARDIGHEDEN:

WAT BIEDEN WIJ?

IETS VOOR JOU?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan deze stage. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken via werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. stage Eerste Verkoper. Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. stage Eerste Verkoper.