Stage Verkoper (Utrecht)

Help ons mee als

verkoperHou je van een uitdaging en wil je werken bij een duurzaam en vooruitstrevend bedrijf? Grijp dan deze kans!

OVER WAWOLLIE:

Wawollie is een ontmoetingsplek voor liefhebbers van tweedehands vondsten en gerecyclede ontwerpen. Een gezellige, eerlijke en dynamische kringloopwinkel, met een afwisselend en uitgebreid assortiment. We selecteren spullen op kwaliteit en bieden die vanuit onze duurzame doelstelling aan voor een lage prijs. We hebben een bijzonder enthousiast team en zijn op zoek naar positief ingestelde studenten die zich verder willen ontwikkelen. Onze winsten gaan naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Voor nu en onze toekomst!
 

WAT GA JIJ DOEN?

Als stagiair verkoper bij Wawollie sta je direct in contact met de klant. Je voert verkoopgesprekken, handelt de verkoop af en verzorgt de geldadministratie. Jij bent mede verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag en presentatie van de binnengekomen goederen. Tijdens deze uitdagende en afwisselende stage leer je hoe om te gaan met klanten, maar ben je ook zelfstandig bezig om orde te krijgen in het verkoopproces en inrichting van de winkel in samenwerking met collega’s en vrijwilligers.

In het kort zijn jouw taken:


JOUW VAARDIGHEDEN:

WAT BIEDEN WIJ?

IETS VOOR JOU?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan deze stage. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken via werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. stage Verkoper. Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. stage Verkoper.