Vrijwilliger Bibliotheek (Utrecht)

Help ons mee als

BIBLIOTHEEKMEDEWERKERVind jij het leuk om je weg te vinden tussen duizenden boeken en tijdschriften? Of wil je klanten graag wegwijs maken in onze boekenafdeling? Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Utrecht op zoek naar jou!

WE BIEDEN:
We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

TAKEN:

WE VRAGEN:

HOE KAN EEN DAG ALS BIBLIOTHEEKMEDEWERKER BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?
Om half 10 loop je samen met je collega’s het pand van Wawollie binnen. Je praat even bij met een kop koffie (of thee) in je hand en wandelt richting de nieuw binnengekomen boeken. Je bekijkt of de boeken in goede staat zijn en sorteert de boeken op genre en auteur. Met een stapel boeken wandel je richting de winkel om de boeken op de juiste plek te zetten in de schappen.

Om half 12 is het tijd om even pauze te nemen. Met je collega bespreek je waar je tegenaan loopt en de laatste nieuwtjes. Terug het kantoortje in om boeken te sorteren en te prijzen. Wanneer je naar het schap in de winkel loopt wordt je aangesproken door een klant. Of Wawollie ook kookboeken verkoopt. Je helpt de klant door hem/haar naar het juiste schap te wijzen en eventueel nog een suggestie te doen.

Om half 2 ga je uitgebreid pauze houden en luister je naar de verhalen van je collega’s of vertel je zelf wat je hebt meegemaakt. Om 4 uur neem je nog een korte pauze om wat te drinken en gaat daarna door met het sorteren van de boeken. Na een dag hard werken stap je om 18:00 uur op je fiets/ in je auto, op weg naar huis. Je hebt weer veel klanten kunnen helpen en kunnen bijkletsen met je collega’s.


IETS VOOR JOU?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als bibliotheekmedewerker. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. werken@wawolliekringloop.nlo.v.v. vrijwilliger bibliotheekmedewerker.
Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger bibliotheekmedewerker.