Vrijwilliger Bibliotheek (Utrecht)

Kom jij helpen op de boekenafdeling?


Vind je het leuk om te werken met boeken? Hou je van de sfeer van een boekwinkel of bibliotheek? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die onze mooie boekenafdeling netjes en aangevuld kunnen houden. Heb jij een ochtend, middag of dag(en) over? Hieronder meer info.

Wat ga je precies doen?

Wat is belangrijk om te weten?

Wat krijg je ervoor terug?

Iets voor jou?

Samen met jou gaan we kijken wat past. Jouw talenten, en wat je wil en kan staan centraal. We vinden altijd een passende oplossing. Meer info? Bel ons (030-2410938), mail ons (utrecht@wawolliekringloop.nl). Je kunt vragen naar Petra, Marieke of een van de andere managers. Of vul dit formuliertje in, dan nemen wij contact met je op.Hoe ziet een dag op de boekenafdeling eruit?

Jouw dag bij Wawollie begint met een kop koffie/thee. Je kletst wat met collega's. Daarna wandel je richting de vele nieuw binnengekomen boeken. Je sorteert de boeken, alleen mooie exemplaren gaan in de winkel. Samen met je collega’s vul je de winkel met boeken. Je zorgt dat alles weer op zijn plek staat en netjes is. Speciale boeken prijs je en je vindt er een mooie plek voor. Ondertussen spreekt een klant je aan: of Wawollie ook kookboeken verkoopt. Aan het einde van je dienst ga je voldaan naar huis: de boekenafdeling ziet er weer goed uit.