Vrijwilliger klusjesman

Help ons mee als

Vrijwillige klusser


Ons team gezellige collega’s is op zoek naar een handige duizendpoot. Ben jij een bouwpakketliefhebber? Kun jij de loshangende kastdeurtjes vastzetten, de scherven aan elkaar lijmen en je collega helpen bij het in elkaar zetten van een bed? Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Utrecht op zoek naar jou!

WE BIEDEN:

We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.


TAKEN:

 

WE VRAGEN:


 

HOE KAN EEN DAG ALS KLUSJESMAN BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?


Om half 10 begint jouw dag. Nadat je je collega’s hebt begroet pak je een lekker bakje koffie. Bij jouw werkbank zie je twee kastjes staan. Na een korte inspectie repareer je de deurtjes en geeft ze aan je collega’s voor in de winkel.  

Om half 12 is het hoogste tijd voor een korte pauze. Samen met collega’s praat je gezellig bij en kun je je verhaal kwijt. Je collega vraagt je om 2 bedden neer te zetten in de winkel, dit is zo gepiept. Vandaag ga je rond half twee naar huis, een lekkere productieve ochtend en nog genoeg tijd om thuis te klussen.


IETS VOOR JOU?


Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als klusjesman. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. werken@wawolliekringloop.nlo.v.v. klusjesman.
Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938.


VRAGEN OF MEER WETEN?


Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger klusjesman.