Vrijwilliger Magazijnmedewerker (Utrecht)

Help ons mee als

MAGAZIJNMEDEWERKERSteek jij graag je handen uit de mouwen en vind je het leuk om tweedehands artikelen op de juiste waarde te schatten? Dan zijn wij van Wawollie Kringloop Utrecht op zoek naar jou!

WE BIEDEN:
We zijn op iedere dag van de week open, dus je kunt iedere dag van de week werken. Hele dagen of een paar uur in de ochtend of middag. Alle hulp is welkom. Je kunt per direct beginnen.

TAKEN:

WE VRAGEN:

HOE KAN EEN DAG ALS MAGAZIJNMEDEWERKER BIJ WAWOLLIE ERUIT ZIEN?
Om half 10 loop je samen met je collega’s het pand van Wawollie binnen. Je praat even bij met een kop koffie (of thee) in je hand en opent de grote schuifpui om nieuwe goederen aan te kunnen nemen. Mevrouw van Zanten komt aanrijden met zakken speelgoed, een salontafel en twee schemerlampen. Je neemt de goederen aan en praat even bij met mevrouw van Zanten en bedank haar hartelijk. Alle spullen zet je binnen in het magazijn waar je collega alles sorteert op prijs en kwaliteit.

Om half 12 is het tijd om even pauze te nemen. Met je collega bespreek je waar je tegenaan loopt en de laatste nieuwtjes. Terug het magazijn in, deze keer ga jij de producten sorteren. De schemerlampen van mevrouw van Zanten zijn mooi maar moeten getest worden door je collega’s op de elektronica afdeling. De zakken speelgoed pak je uit en sorteer je op kwaliteit.

Na je ruime pauze om half 2 neem je plaats aan de altijd gezellige ‘prijstafel’ en beoordeel je het speelgoed met een prijs. Ook kussenhoezen, salontafels en lampen komen voorbij. Alles geef jij, soms in overleg met je collega, een prijs. Om 4 uur neem je nog een korte pauze om wat te drinken en gaat daarna het magazijn opruimen en goederen sorteren. Na een dag hard werken en lachen met je collega’s stap je om 18:00 uur op je fiets/ in je auto, op weg naar huis. Je hebt weer een hoop mensen (en dieren) blij kunnen maken.


IETS VOOR JOU?
Samen met jou gaan we kijken hoe jij invulling wil/ kan geven aan de functie als magazijnmedewerker. We vinden altijd een passende oplossing waarbij jij centraal staat.
Laat ons weten waarom jij voor Wawollie Kringloop wilt werken. werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger magazijnmedewerker.
Heb je liever telefonisch contact, bel ons dan op  030-2410938.

VRAGEN OF MEER WETEN?

Voor aanvullende vragen over deze functie kun je contact opnemen met Meike Wielheesen of Hans Messie via 030-241 09 38 of werken@wawolliekringloop.nl o.v.v. vrijwilliger magazijnmedewerker.